Lær gitar – på din måte.

Vil du vokse som gitarist?
Trenger du hjelp til å komme i gang?
Ønsker du en vitamininnsprøytning for å komme videre?

Hvordan vi underviser

Basic Mindfulness' metode er både lett å forstå, enkel å lære og usedvanlig fleksibel. 

Effektivt


Fordi vi fokuserer på praktisk bruk, vil du lære mindfulness på en brøkdel av tiden man bruker i andre metoder. Der andre bruker 20+ timer over åtte uker, trenger du bare 4.5 time over tre uker med Basic Mindfulness. De fleste som bruker vår metode merker resultater etter 11 dager - halvveis i kurset.

Tilpasningsdyktig


Basic Mindfulness kan tilpasses alle, uansett evner, nivå, alder eller situasjon. Metoden har blitt brukt for å undervise på arbeidsplasser, i skoler, barnehager, fengsler, samt rusavhengige, demente og smertepasienter. Men aller mest har metoden blitt brukt for å undervise helt vanlige mennesker med alle våre styrker og svakheter.

Virkelighetsnært


Effekten av mindfulness har blitt grundig dokumentert og det forskes stadig på hvordan å gjøre det på en bedre og enklere måte. Idag har vi en forståelse av mindfulness som styrketrening for hjernen og derfor innvirker på alt hjernen foretar seg. På samme måte trenger du heller ikke å tro på det for at det fungerer - gjør du armhevinger får du kraftigere armmuskler.

Fornøyde deltakere.

Tord, Atle og Kim er tre menn jeg har full tillit til. De vet hva de snakker om og kan føre deg hele veien fram til ditt mål. Jeg har selv utviklet meg med deres hjelp – og følte at jeg var i trygge hender. Det gjorde jeg lurt i, og det vil du også.

Peter Svenning,
Leadership by Heart

I min jobb er fokus avgjørende for om dagen blir god eller dårlig. Med Basic Mind­fulness har jeg lært flere lett anvendelige teknikker som jeg har fått mye ut av i hverdagslivet, spesielt med hensyn til tilstede­værelse i relasjoner, økt stress­mestring og arbeids­effektivitet - både profesjonelt og privat. Kursholderne i Basic Mindfulness Norge har årelang erfaring i feltet og det gjenspeiles i måten de underviser på. 

Andreas Bjerve,
lærer

Slik jeg har opplevd disse gutta utfyller de hverandre med en herlig blanding av disiplin og humor, og ikke minst bærer alle preg av lang og god egenerfaring med teknikkene i mindfulness. Formidlings­evnen og engas­jementet de viser er formidabel, og jeg har hatt enormt glede av retreater arrangert av dem.

Er du interessert i å lære mer om mindfullness er dette uten tvil de rette personene!»


Anette Rennesund,
jordmor

Basic Mindfulness Norges egen lærer.

Basic Mindfulness ble skapt av Shinzen Young, en internasjonalt anerkjent meditasjonslærer med mer enn 40 års erfaring. Han er tidligere universitetsprofessor og har samarbeidet med nevrologer fra UCLA, University of Wisconsin og Harvard Medical School i sitt virke som meditasjonslærer. Shinzen skapte Basic Mindfulness for å kunne undervise meditasjon til alle – voksne, barn, smertepasienter, narkomane – og har blitt berømt for sin «oppfinnsomme, algoritmiske, og interaktive mindfulness-metode». Vi er veldig glade for muligheten til å kunne representere denne metoden i Norge. Shinzen er ikke en formell del av teamet til Basic Mindfulness Norge.

Kontakt

Ditt navn

E-post

Emne

Melding

Vennligst skriv inn tegnene under for å hindre spam.
captcha