Tjenester

Her finner du lenker til alle mine kurs, individuelle veiledninger og retreater.

Christian Torseth, gruppeleder på Fylkestinget i Nordland

Christian Torseth, gruppeleder på Fylkestinget i Nordland

Tord vet hva han snakker om. Han forstår hvor du befinner deg i det meditative landskapet, og har konkrete forslag til hva du skal gjøre for å bevege deg i riktig retning. Jeg har hatt rask framgang, og har gått fra å oppleve sittingen som et nødvendig ork, til mer sinnslikevekt med motstand og motgang.

Kurs

Disse kursene er nettbaserte og har ingen oppstartsdato. Du kan laste dem ned i dag, så du kan starte når du vil og delta uansett hvor du er.

Øyeblikkelig mindfulness:
Effektiv oppmerksomhetstrening

Lær å meditere i dag! Alt du trenger å vite for å komme i gang – eller konkret forbedre den meditasjonen du allerede gjør.

2,5 timer undervisning + 3 x 1 timer spørsmål og svar + epost-support

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Fokus på hvile:
Hvordan gi slipp og finne forfriskning

Finn enkel ro og fundamental aksept, og fordyp deg i avslappende og nærende bevissthetstilstander. Med hvile tilgjengelig håndteres alle situasjoner bedre.

3 timer undervisning + 3 x 1 timer spørsmål og svar + epost-support

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Smertelindring med mindfulness:
Grunnleggende forståelse og mestring av teknikker

Forstå hvordan mindfulness hjelper ved kronisk smerte, og lær praktiske øvelser med mange bruksområder. Få mindfulness og oppmerksomt nærvær til å fungere for deg som lindring og støtte i dagliglivet.

3 timer undervisning + 3 x 1 timer spørsmål og svar + individuell veiledning over videokonferanse + epost-support

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Nyt mer: Hverdags-tantra for alle

Et av resultatene du kan forvente av en mindfulness-praksis er at de positive opplevelsene dine blir enda bedre. De tilfredsstiller dypere, i flere situasjoner, og oftere. I dette kurset lærer du enkle og effektive måter å øke nytelse og tilfredshet i hverdagen.

75 minutter undervisning + 3 x 1 timer spørsmål og svar + tekstmateriale + epost-support

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Det vil bli flere kurs!

Dersom du vil få beskjed om nye, vennligst meld deg på nyhetsbrevet nederst på nettsida. Og si gjerne i fra om det er andre temaer for kurs som ville vært nyttige for deg.

Individuell veiledning

Å få jevnlig personlig veiledning er viktig fordi vi alle har individuelle utfordringer og muligheter.

Individuell veiledning kan gjøres over internett som videokonferanse, eller over vanlig telefon.

Therese Østvold, sykepleier

Therese Østvold, sykepleier

Veiledning er enda en utgiftspost, men med tanke på hva det gir, er det et lett valg. Mer tilstedeværelse, klarhet i tankene og ro i kroppen. Jeg hadde allerede tatt kurs hos Tord med veldig godt utbytte. Trenger du hjelp, råd, veiledningstimer, så er Tord mannen å gå til! Han har kunnskapene og erfaringene!

Individuelle veiledninger og programmer:
Skreddersydd etter dine behov

Personlig tilpasset veiledning og tett oppfølging gir deg mulighet til for eksempel å mestre en meditasjonsvei; gjøre meditasjon til en daglig rutine; gå enda dypere i den meditasjonen du allerede gjør; eller veve meditasjon inn i alle aspekter av livet.

Trykk her for mer informasjon og påmelding

The Mindful Relief Group Coaching Program

Gruppecoaching over 12 uker for kronisk smerte med jevnlig individuell veiledning. All gruppeundervisning er på engelsk, med mulighet for individuelle samtaler på norsk.

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Software-ingeniør

Software-ingeniør

Jeg har forsøkt meg frem med en rekke meditasjonspraksiser de siste årene. Tord har hele tiden vært min fremste veilleder. Han har dyp innsikt i mange tradisjoner, og har veiledet meg gjennom et uoversiktlig landskap. Med Tord har jeg funnet min path.

Retreat

Det er ingen planlagte retreater for øyeblikket.

Om du vil ha oppdatering på nye kurs, retreater eller andre tjenester, kan du melde deg på nyhetsbrevet i boksen nederst på nettsida.