Tjenester

Våre kurs har fokus på praksis og de fleste legger merke til forandringer i sitt eget fokus, tilstedeværelse og humør etter to uker med minimal innsats med våre teknikker. Trykk på ønsket alternativ for å lære mer.

[expand title=»1. Åtte ukers kurs i Basic Mindfulness for organisasjoner.»]

Dette er Basic Mindfulness Norge sitt flaggskip. Gjennom et åtte ukers kurs vil alle ansatte lære på en meget enkel måte hvorfor og hvordan man trener på oppmerksomhet. Kurset er spesielt tilrettelagt for nybegynnere, og gir likevel inspirasjon for viderekomne og sikkerhet for de som føler de ikke gjør det riktig eller ikke får resultater. Allerede etter første økt vil alle ha lært perfekt teknikk.

Dere får

Prisantydning for bedrift opptil 12 personer: 48,700 kr

[/expand]
[expand title=»2. Åtte ukers kurs i Basic Mindfulness for enkeltpersoner.»]

Gjennom et åtte ukers kurs vil du lære på en meget enkel måte hvorfor og hvordan man trener på oppmerksomhet. Kurset er spesielt tilrettelagt for nybegynnere, og gir likevel inspirasjon for viderekomne og sikkerhet for deg som føler at du ikke gjør det riktig eller ikke får resultater. Allerede etter første økt vil du ha lært perfekt teknikk.

Du får

Pris: 6300 kr

Nye kurs begynner i oktober på Puro Yoga i Oslo.
[/expand]
[expand title=»3. Halvdags bedriftsseminar.»]
Vi ser på hvorfor og hvordan man trener på oppmerksomhet. Etter organisasjonens ønske lærer alle deltakerne en eller flere relevante teknikker slik at de kan utføres perfekt.

Dere får

Prisantydning for bedrift opptil 12 personer: 14,700
[/expand]
[expand title=»4. Halvdags seminar for enkeltpersoner.»]
Vi ser på hvorfor og hvordan man trener på oppmerksomhet, både til nytte for begynnere og erfarne. Alle lærer en eller flere relevante teknikker slik at de kan utføres perfekt.

Du får

Pris: 900 kr
[/expand]
[expand title=»5. Helgeretreat for enkeltpersoner.»]
Dette er en mulighet for å gjøre et dypdykk i ens mindfulness-trening. Retreatene holdes i full stillhet mellom deltakerne i naturskjønne omgivelser. Alle lærer flere teknikker og får mulighet til å studere dem grundig.

Du får

Pris: 2400 kr inkludert overnatting og vegetariske måltider.

Neste retreat: 8-10 november 2013 utenfor Oslo
[/expand]
[expand title=»6. Privatundervisning.»]
Både begynnere og viderekomne kan ha meget god nytte av en-til-en undervisning. Dette er en mulighet til å få snøballen til å rulle eller gå grundigere til verks, finne motivasjon, møte utfordringer og få hjelp til å legge merke til mulighetene som allerede er tilstede i ens praksis.

Du får

Pris: 700 kr per time

[/expand]

Kontakt oss for mer informasjon.

5 kommentarer til “Tjenester”

  1. 518934 646597An intriguing discussion will probably be worth comment. I feel which you just write a lot far more about this subject, it may well become a taboo subject but normally consumers are inadequate to communicate in on such topics. To one more. Cheers 219524

  2. 788596 779513Amazing beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been slightly bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept 369956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *